סדנת הסושי של נויה פוד בישראל, היא סדנת סושי למתחילים. הקורס כולל: איך מכינים אורז סושי מושלם ואיך מכינים מילויים ותוספות. המשתתפים ילמדו את אומנות הכנת הגליל המושלם וסיימו בצלחת מעוררת תיאבון מושלם.
סושי ואוכל בכלל תמיד היו אטרקציה ענקית בפני עצמה. נויה פוד, חברת קייטרינג ודוכני מזון לאירועים בסדנאות הסושי שלה בישראל. אחת הסיבות לכך שאנשים לוקחים סדנאות סושי היא שזו הזדמנות ללכלך את הידיים ולעשות משהו אינטראקטיבי עם סושי.
נויה פוד מציעה סוגים שונים של סדנאות סושי, מהכנת סושי ניגירי ועד להכנת מקיזושי או לחמניות טמאקי. בנוסף, הם מציעים אירועים פרטיים לקבוצות של עשרה אנשים ומעלה שרוצים לחוות חוויה מעשית בבית שלהם.
סדנאות הסושי של נויה סושי בישראל – "ידוע שסושי בשנים האחרונות הוא אטרקציה בפני עצמה. הצבעים הריח והצורות והטעמים – כל זה כובש ומעורר ללמוד עוד על סודות המנה הזו".
החברה מציעה מגוון סדנאות הקשורות לסושי לקבוצות של 5-15 אנשים. מהכנת אורז ועד לחמניות מאקי מבפנים, מסשימי ועד ניגירי, מנגיטרו ועד קאפה מאקי קראו עוד על פוטומאקי.
בנוסף לסדנאות הכנת לחמניות, נויה מציעה הזדמנות ייחודית למי שרוצה חווית סושי ללא משבצת זמן ייעודית: סדנת טעימות סושי למשך שעתיים עם שף מקצועי.
נויה סושי, מסעדת הסושי הראשונה בישראל, מביאה לתל אביב סדנאות סושי. הסדנאות מציעות למשתתפים הזדמנות להכין סושי טרי בבית בליווי שפים מקצועיים.
מטרת הסדנאות הללו היא להכיר לאנשים את עולם המטבח הטעים הזה ולהקל עליהם ליהנות ממנו בעצמם. בעזרת הסדנאות הללו אנשים יכולים ללמוד איך להכין סושי בסביבה בטוחה בעזרת מומחים בתחום זה שהם לא מוצאים במקום. בנוסף, יקבלו המשתתפים הזדמנות לטעום ממה שהכינו.
דניאל בעלים של חברת נויה פוד, הוא שף עם למעלה מ-10 שנות ניסיון ובעלים של קייטרינג ודוכני מזון לאירועים בקריית אונו, מנחה סדנאות סושי בישראל.
נויה פוד מציעה שני סוגים שונים של סדנאות: בסיסי ומתקדם. בנוסף, מתקיימות סדנאות למשפחות וגם לזוגות.
בסדנת הבסיס ילמדו המשתתפים להכין 4 סוגי סושי מאפס. הסדנה למתקדמים מכסה 8 סוגי סושי מאפס עם אפשרות לכלול קורס סאקה אם רוצים.
סדנת הילדים מורכבת משעתיים שבהן הילדים ילמדו להכין כדור אורז בעצמם וליהנות מארוחה בריאה. הסדנה הזוגית כוללת ארוחה בת שעתיים עם יין ולאחריה שלוש שעות ליצירת שלושה סוגים שונים של לחמניות מאפס ביחד
ישנן ביקורות חיוביות רבות על הסדנאות הללו, אז אם אתה מעוניין כדאי למהר להזמין את הכרטיסים שלך לפני שכולם ייעלמו!
מהם היתרונות בשיעור הכנת סושי?
שיעור הכנת סושי הוא דרך מצוינת ללמוד איך להכין סושי. סושי יכול להיות מנה יקרה לרכישה, אך עם מעט ידע ומרכיבים נכונים, תוכלו להכין אותה בעצמכם.
היתרונות בשיעור הכנת סושי הם שתלמדו איך להכין סושי במהירות ובקלות. זה יחסוך כסף בקניית סושי בעתיד, כמו גם את האפשרות ליהנות מהמנה הטעימה הזו בכל עת שתרצו.
סדנאות הסושי של נויה פוד בישראל: למדו להכין סושי בבית למשפחה שלכם
מכיוון שסושי הוא מאכל יפני, אנשים רבים מקשרים אותו למטבח היפני. עם זאת, מנה זו מקורה בדרום מזרח אסיה והתפשטה ליפן. כיום, סושי פופולרי בכל רחבי העולם וניתן למצוא אותו במטבחים רבים ושונים.
נויה פוד מציעה בישראל סדרת סדנאות סושי בהן יוכלו המשתתפים ללמוד איך להכין סושי בבית למשפחה ולחברים.
הסדנאות מודרכות על ידי שפים מקצועיים המלמדים כיצד להכין את האורז, לחתוך דגים וירקות לרצועות דקות ולגלגל אותם ללחמניות קטנות ומושלמות באמצעות דפי אצות (נורי).
המשתתפים ילמדו גם על ההיסטוריה של הסושי כמו גם על היתרונות הבריאותיים שלו כמו היותו דל קלוריות ומזין מכיוון שהוא עשוי מחומרים טריים כמו ירקות או דגים.
למה כדאי לכם לעשות סדנאות סושי
סושי הוא צורת אמנות. לא מדובר רק במרכיבים, אלא גם באיך מכינים אותו ובאסתטיקה של הסושי.
כתוצאה מכך, סדנאות סושי יותר ויותר פופולריות.
ניתן לעשות סדנאות אלו בקבוצות או במפגשים פרטיים. הם מלמדים אותך איך להכין סושי רולים וניגירי עם סוגים שונים של דגים כמו טונה, סלמון, תמנון, שרימפס, צלופח ועוד!
סדנה זו מושלמת לאנשים שרוצים ללמוד להכין סושי לעצמם או לחברים ובני משפחה. זה גם נהדר עבור אנשים שרוצים ללמוד יותר על התרבות היפנית או תרבות האוכל בכלל.
שתפו אותנו: